Posts

Showing posts from August, 2012

Selamat Idul Fitri 1433 H/2012 M, Mohon Maaf Lahir dan Batin

Image
Assalamu'alaikum warah matullohi wabarakatuh...

Saya Nur Akhwan, selaku pengelola blog http://nur-akhwan.blogspot.com/ mengucapkan selamat Idul Fitri 1433 Hijriah / 2012 Masehi. Taqabalallahu Mina Wa Minkum, Taqabal Ya Karim. Minal Aidzin Wal Faidzin, Mohon Maaf Lahir dan Batin...
Kathah lepat, pangucap, tulisan ingkang mboten nujuprono saking kulo dhumateng panjenengan, wonten ing dinten ingkang fitri menika, nyuwun agunging samudra pangaksami..
Wassalamu'alaikum warah matullohi wabarakatuh..